Όροι χρήσης

Παρακαλώ,  διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης  πριν από την χρήση του ιστότοπου https://www.anakainiseis-agrinio.gr.

Η χρήση του ιστοτόπου https://www.anakainiseis-agrinio.gr (στο εξής και «παρόντος ιστοτόπου») υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση του παρόντος ιστοτόπου αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης/ χρήστης έχει μελετήσει, κατανοήσει και αποδεχτεί όλους τους όρους χρήσης του. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου.

Οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλείσθε να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης του παρόντος ιστοτόπου, καθώς η συνεχής χρήση του συνεπάγεται ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

Α. Άδεια Χρήσης Περιεχομένου

Ιδιοκτήτες και διαχειριστές του ιστότοπου https://www.anakainiseis-agrinio.gr είναι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης “Ανακαινίσεις Αγρίνιο” (έδρα: Εθνικής Αντιστάσεως 79, Αγρίνιο).

Το περιεχόμενο του ιστοτόπου (κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά) διατίθεται δωρεάν στους επισκέπτες/ χρήστες για περιήγηση και πληροφόρηση. Το περιεχόμενο μπορεί να υπόκειται σε αλλαγές, χωρίς σχετική ειδοποίηση.

Το λογότυπο και οι φωτογραφίες που φέρουν το υδατογράφημα “Ανακαινίσεις Αγρίνιο” και που περιέχονται στις ιστοσελίδες του ιστοτόπου  https://www.anakainiseis-agrinio.gr (στο εξής και ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των ιδιοκτητών της επιχείρησης “Ανακαινίσεις Αγρίνιο” και προστατεύονται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο, για την κατοχύρωση και τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Οι φωτογραφίες που φέρουν το υδατογράφημα “Ανακαινίσεις Αγρίνιο” απεικονίζουν στάδια εργασιών και ημιτελή ή ολοκληρωμένα έργα γενικών οικοδομικών εργασιών που έχει αναλάβει η επιχείρηση που αντιπροσωπεύει το domain anakainiseis-agrinio.gr. Οι όροι χρήσης τους υπακούουν στους γενικούς όρους χρήσης του ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ο τρόπος χρήσης τους υπακούει και σε επιπλέον απαγορεύσεις που περιγράφονται στην παράγραφο Γ.

Β. Ασφάλεια

Οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του παρόντος ιστοτόπου λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια περιήγησης στις ιστοσελίδες του https://www.anakainiseis-agrinio.gr, όμως δεδομένης της φύσης του Διαδικτύου, η ασφάλεια περιήγησης στις ιστοσελίδες του anakainiseis-agrinio.gr εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τους διαχειριστές/ιδιοκτήτες του. Ως εκ τούτου, οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του παρόντος ιστοτόπου δεν φέρουν καμία ευθύνη για αποζημίωση ή και επανόρθωση της οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης βλάβης ή ζημίας υποστεί ο χρήστης από την επίσκεψη των σελίδων και την χρήση των υπηρεσιών του anakainiseis-agrinio.gr .

Ο ιστότοπος anakainiseis-agrinio.gr περιέχει συνδέσμους (links) που παραπέμπουν σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Όταν τους ενεργοποιήσετε βγαίνετε εκτός του ιστοτόπου anakainiseis-agrinio.gr και επισκέπτεστε άλλες ιστοσελίδες. Οι συνδεδεμένες ιστοσελίδες, εμφανίζονται σε εσάς μόνο για λόγους διευκόλυνσης και το περιεχόμενό τους δεν ελέγχεται από τους διαχειριστές του παρόντος ιστοτόπου , οι οποίοι δεν φέρουν καμία ευθύνη, ούτε για την ακρίβεια και την ορθότητα του περιεχομένου τους, ούτε για τους όρους απορρήτου, ούτε για τους όρους χρήσης τους, ούτε για τυχόν τροποποιήσεις ή ενημερώσεις στις ιστοσελίδες αυτές. Εάν ο επισκέπτης/ χρήστης του παρόντος ιστοτόπου αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων του, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

Επίσης, οι διαχειριστές του παρόντος ιστοτόπου δεν εγγυώνται ότι οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη ιστοσελίδα  ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων ο παρών ιστότοπος ή οι συνδεδεμένες ιστοσελίδες τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν ψηφιακούς ιούς ή άλλα κακόβουλα προγράμματα . Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων των τεχνικών προβλημάτων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και όχι οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του παρόντος ιστοτόπου, οι οποίοι δεν φέρουν καμία ευθύνη για αποζημίωση ή και επανόρθωση της οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης βλάβης ή ζημίας. 

Γ. Παράνομη χρήση

Απαγορεύεται η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας του παρόντος ιστοτόπου, που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα τα οποία είναι δυνατόν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Απαγορεύεται η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας του παρόντος ιστοτόπου, που είναι δυνατόν να θεωρηθεί απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, πορνογραφικό, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό.

. Απαγορεύεται η οικειοποίηση των φωτογραφιών που απεικονίζουν τα αποπερατωμένα έργα της επιχείρησης “Ανακαινίσεις Αγρίνιο” και τα οποία φέρουν το υδατογράφημα Ανακαινίσεις Αγρίνιο. Η χρήση ή η αναδημοσίευση των φωτογραφιών αυτών για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς τρίτων, χωρίς την άδεια των ιδιοκτητών της επιχείρησης δεν επιτρέπεται.

Οποιαδήποτε παραβίαση των παραπάνω απαγορεύσεων της παραγράφου Γ , είναι παράνομη και δύναται να διωχθεί ποινικά.

Scroll to Top